Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Αντισταθείτε στους φόρους υπέρ των συντεχνιών

Η μείωση των δημοσίων δαπανών είναι προϋπόθεση για να υπάρξει απελευθέρωση κεφαλαίων και ανάπτυξη.
Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση μέσω των φόρων αποστερεί τον ιδιωτικό τομέα, τους παραγωγικούς Έλληνες από κεφάλαια για να συντηρήσει το υδροκέφαλο, αντιπαραγωγικό και σπάταλο κράτος που υπονομεύει την ανάπτυξη.
Οι πραγματικά ευνοημένοι της άθλιας κλοπής των χρημάτων μας μέσω της φορολογίας δεν είναι οι

φτωχοί και οι αναξιοπαθούντες είναι οι καλά οργανωμένες συντεχνιακές και γραφειοκρατικές ομάδες που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με το δημόσιο και που με τη χρησιμοποίηση των ελεγχόμενων απ΄αυτούς μεσιτών-πολιτικών λυμαίνονται το μόχθο των φορολογουμένων. Δείτε τον προϋπολογισμό του κράτους, ο ΟΑΠ ΔΕΗ θα λάβει του χρόνου αχρεωστήτως από την τσέπη των φορολογουμένων 600 εκ. ευρώ, όσα δηλαδή έλαβε φέτος, πέρυσι και τα προηγούμενα δεκατρία χρόνια. Η ενίσχυση του ΕΚΑΣ όμως για τους φτωχούς συνταξιούχους μειώνεται δραματικά. Ποιος θα τολμήσει να πειράξει την αντικοινωνική συντεχνία των Δεητζήδων.
Πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι μείωση των δυσβάστακτων φορολογικών βαρών με τον υπάρχοντα συσχετισμό δυνάμεων δεν μπορεί να υπάρξει διότι το ύψος της φορολογίας προσδιορίζεται, από τις κρατικές δαπάνες που πρέπει να καλυφθούν. Τις κρατικές δαπάνες τις αποφασίζουν οι πολιτικοί "πληρεξούσιοι" των βολεμένων του συστήματος "δουλεύοντας" κανονικά τους ξένους δανειστές μας.
Η διατήρηση των άχρηστων οργανισμών του δημοσίου και συνακόλουθα η μη απόλυση των περιττών, παρανόμως προσληφθέντων, επίορκων κοκ. δημοσίων υπαλλήλων σημαίνει ελλείμματα και κατά λογική ακολουθία ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ στον ιδιωτικό τομέα της οικονομίας.
Είναι καιρός να υπάρξει μια επανάσταση, όχι όμως εκείνων που μέχρι σήμερα διαδήλωναν στους δρόμους υπό την πατρωνεία κρατικοδίαιτων καναλαρχών και πολιτικάντηδων, αυτοί είναι οι βολεμένοι, οι αντιπαραγωγικοί, οι ψευτοαγανακτισμένοι, όσοι έβαζαν για δεκαετίες το χέρι τους στην τσέπη μας και επιθυμούν να συνεχίσουν να το βάζουν.
Αναφέρομαι στην επανάσταση των παραγωγικών Ελλήνων, εκείνων, που ποτέ δε διαδηλώνουν γιατί εργάζονται, που το διεφθαρμένο και σπάταλο κράτος είναι εχθρός τους και παρόλα αυτά αντέχουν ακόμη και δίνουν δουλειά σε εκατομμύρια πολίτες, εκείνων που παρά την υπονόμευση επενδύουν ακόμη και τώρα στη χώρα και καταφέρνουν να βάζουν ελληνικά προϊόντα στις ξένες αγορές, εκείνων δηλαδή που το συλλογικό τους συμφέρον δεν εκπροσωπείται στο κοινοβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι δύο κανόνες

                              Από τα διδάγματα της ιστορίας μπορούμε να κατανοήσουμε τη σημασία που έχουν τα καλά δημόσια οικονομικά για την...